LOGIN
menu image
kompressor1
kompressor2
flaskor
honda1

Dyksektionen

Vi kan erbjuda både dykning från båt samt kustbaserad dykning för att tillgodose både de som är roade av vrakdyk och de som hellre gör naturdyk.

Säkerheten främst

När vi dyker inom klubbverksamheten utgår vi från de dykregler som finns i Dykpraxis, dvs vi sätter säkerheten främst, dyker alltid i par och med utsedd dykledare. Vid dykmetoder som inte finns med i Dykpraxis tillämpar vi hårdare regler på utrustning, erfarenhet och utbildning. Våra utfärder innebär också social samvaro där hela familjen är välkommen att följa med.

Två båtar

Klubben äger idag två båtar, båda RIB, som tar oss ut på dykplatser runt om i skåne. Båtarna är utrustad med både GPS och Ekolod som gör att vi enkelt kan hitta de vrak vi vill dyka på. Båtarna står på bromsad trailer vilket gör att vi enkelt kan transportera dom.

Vid utfärd

Vi samlas vid vår klubblokal och åker därefter gemensamt ut till vald dykplats. Vi samåker och hjälps åt med bestyren kring båtarna.

De dykplatser vi åker till är både nära och lite längre bort. Kullen är en given plats att besöka, båten tar oss till dykplatser svårtillgängliga från land. Västkusten runt Smögen och Lysekil besöker vi årligen, både vår och höst. Skånes kust erbjuder flera fina dykplatser och så har vi ju "husrevet" på Ön i närheten av klubblokalen.

Som medlem

Som sportdykarmedlem i MSDK har man fri tillgång till luftfyllning då vi har två kompressorer. Vi har även en membrankompressor färdig att leverera nitrox. Vi har även en booster och helium så vi kan fylla RB och Trimix. I medlemskapet ingår även att man blir ansluten till de försäkringar och dumpningsfonder som SSDF har.
Adress:

Malmö Sportdykarklubb
Strandgatan 19
216 12 LIMHAMN
Information

ePost: info@msdk.se
Org.nr.:846001-7166
BankGiro: 114 - 4252
Swish: 123 379 53 58
Sociala Medier:

rss icon RSS
facebook icon Facebook
öppet för allmänheten:

Onsdagar mellan 19:00-21:00
Alla dykare är välkomna!