LOGIN
menu image

Utbildning - Torrdräktskurs

Förutsättningar och kursmål
Krav för att börja kursen är att du har CMAS/SSDF enstjärnigt certifikat eller motsvarande. Motsvarande betyder en grundkurs i dykning genom en internationellt erkänd organisation och minst fem dyk i öppet vatten. Om kursen körs i samband med enstjärnig dykkurs utgår detta förkrav. Du ska även ha en giltig läkarundersökning och du ska vara medlem i en klubb ansluten till SSDF.

Målet är att du efter genomgången kurs självständigt och säkert ska kunna planera och genomföra dyk med torrdräkt. I kursen ingår ett eller två teoripass som tillsammans sträcker sig över tre timmar, ett tillfälle med övningar i bassäng eller bassängliknande förhållande och två dyk i öppet vatten till max 20 meter. Dessutom skall du göra en skriftlig kunskapskontroll. Vid alla dyk ska du ha utrustning enligt Dykpraxis. Om du känner dig osäker på vad detta innebär kan din instruktör hjälpa dig.

Efter kursen erhåller du ett diplom och stämpel i din loggbok som bevis på genomgången kurs. Du är efter kursen berättigad att hyra och självständigt planera dina dyk med torrdräkt.

Adress:

Malmö Sportdykarklubb
Strandgatan 19
216 12 LIMHAMN
Information

ePost: info@msdk.se
Org.nr.:846001-7166
BankGiro: 114 - 4252
Swish: 123 379 53 58
Sociala Medier:

rss icon RSS
facebook icon Facebook
öppet för allmänheten:

Onsdagar mellan 19:00-21:00
Alla dykare är välkomna!