Hjärt-lungräddning Nivå 1


Start:
2021-05-12
18:00
Slut:
2021-05-12
21:00
Ansvarig:
Donat Faraguna Gnjatovic
Båtförare:
Svårighetsgrad:
Maxdjup: meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE
Kursen kommer att hållas inom ramarna för Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning i samband med Covid-19.
Detta innebär:
- Max 8 deltagare inklusive ledare vid varje kurstillfälle. De som blir nr 7 eller högre på listan för bokade kommer att bli reserver.
-Förstahandsval är att vara utomhus.
- Andrahandsval är inomhus i det stora lektionsrummet (som då är tömt på bord och stolar).
- Det måste vara minst 1 meter mellan alla deltagare hela tiden, så långt detta är möjligt.
- Alla deltagare har egen träningsdocka.
- Desinficera ofta och noga dockor och allt annat material och alla ytor som används. Sprit för ytdesinfektion kommer att finnas.
-Tvätta och desinficera händerna ofta. Handsprit kommer att finnas.
- Använd gärna munskydd så långt det är möjligt. Munskydd kommer att finnas.
- Om deltagare har eller nyligen har haft (inom 10 dagar) förkylningssymtom kan hen INTE delta.
- Om anhörig till deltagare har eller nyligen haft (inom 10 dagar) covid-19 kan deltagaren INTE delta.
- För de som inte kan eller inte vill delta på kurserna fysiskt kommer nya tillfällen att erbjudas efter att Folkhälsomyndigheten ändrat sina restriktioner.
Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.