World Cleanup day med MSDK båten


Start:
2019-09-21
09:00
Slut:
2019-09-21
15:30
Dykledare:
Samir Dounas
Båtförare:
Samir Dounas
Svårighetsgrad:
Maxdjup: meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Marinpedagogisk center arrangerar dagen med skräpdyk.

Efteråt blir det utställning på Marinpedagogisk center. 

 Vi blir 5 personer i morgon så vi tar båten från klubben. Det blir fint väder och vindstilla. Vi åker från MSDK ca.9.40 mot Posthusplatsen, så samling kl.9.00 på klubben.

Vi packar färdiga dykpaket och åker i dräkterna.

Jag finns på klubben strax innan kl.9.00 om någon behöver fylla flaskor.

Vi skall träffa Marinpedagogiskt center kl.10 på Posthusplatsen där vi dyker.

Vi dyker samtidigt som Marinpedagogiskt centrum, men i olika dyklag då de yrkesdyker och därmed lyder under andra regler. De hjälper oss med att bärga det vi hittar, då de har markpersonal med.

Ta med fika/lunch och gärna SMB, lampa och tygpåsar/nät att plocka småsaker i.

/Samir

Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.