Städning av viken bakom Småbåtshamnen tillsamans med Håll Limhamn rent


Start:
2019-08-11
09:45
Slut:
2019-08-11
14:30
Dykledare:
Maryam Sarrafkia
Båtförare:
Svårighetsgrad:
Maxdjup: meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Hej!

 

Jag är på klubben vid 9:40 så jag hoppas att ses där annars låt oss ses vid

Parkering på Småbåtshamnen runt 10 , det finns en brygga som man kan hoppa i vattnet ganska enkelt, tar gärna någon nätkasse så ni kan plocka upp skrapar, ser fram emot att ses.

 

/Maryam

Hej!

Vi ska tillsammans med  Håll Limhamn rent plocka upp skräp från vattnet och land. Här kommer programmet

 

10.00: Mötesplats vid småbåtshamnen parkering
10-11.45: Vi plockar upp skräp och avslutar med fotografering
11.55: Vi går till Malmö Sportdykarklub, Strandgatan 19, där vi grillar
Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.