Fika och båtdyk [inställt)


Start:
2019-06-12
18:00
Slut:
2019-06-12
22:00
Dykledare:
Peter Nilsson
Båtförare:
Jonas Faxborn
Svårighetsgrad: Lätt
Maxdjup: 0 meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Tyvärr har vädrets makter fått för sig att krångla med oss. Just när vi skulle ut och fika ska det dra in ett ordentligt åskväder. Jonas föreslog att vi skulle ha foliehatt på med startkablar kopplade till byxorna och sen jorda i havet men jag tror inte vi har startkablar till alla anmälda så vi får tyvärr ställa in dyket och återkomma med nytt datum för samma tur.

 

Ha det bra allihopa!

/peter och jonas

_________________________________________________________

 

 

Är du sugen på att kolla in hur det ser ut vid Malmö vågbrytare och kanske någon plats utanför ribban får du inte missa denna utflykten. 

 

Vi siktar på Malmö vågbrytare, sen kör vi inom västra hamnen och plockar upp en fika på nåt kafé, sen drar vi tillbaka igen. Vill någon ta ett dopp på tillbakavägen fixar vi det. 

 

Det blir grunda dyk, så även den mest nycertade dykare är varmt välkommen. 

 

Pga utrymme i båten kör vi max 6 pers ink båtförare och dykledare. Är du nr 5 i bokningen är du alltså första reserv. 

 

Bara klicka och boka! Detta blir en kul utflykt!

 

Vi ses på klubben, ombytta och redo för avfärd kl 1800. Vill någon ha hjälp att fylla gas efteråt fixar vi det. 

 

Peter och Jonas

Vår klubblokal på Strandgatan 5

Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.