Klubbmästerskap i UV-foto


Start:
2019-08-10
10:00
Slut:
2019-08-10
16:30
Ansvarig:
Jörgen Olsson
Båtförare:
Svårighetsgrad:
Maxdjup: meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

 

 

Vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar nu om ni inte är både tävlande och buddy,  vi har inte fler buddies på lager. 

 

Uppdatering inför lördagens tävling:

Det är samling på klubben kl 10 eller på Ön 10.15.

Ni få gå i vattnet kl 11 och måste vara uppe innan kl 13.00.

Tävlingen kommer att bestå av 3 kategorier:

  • Djurliv
  • Buddy
  • Skugga

Senast kl 15.30 ska ni ha lämnat in en bild för varje kategori på en sticka till Jörgen eller Anna. Det ska vara JPEG döpt med ert namn och vilken kategori bilden tillhör. Därefter överlägger domarna och sen presenteras pristagarna.

Under tiden ni väljer bilder, sköljer utrustning och annat så kommer grillen att startas för lite energitillförsel till trötta dykare.

Årets första domare är vår egen mästerfotograf Jonna Bergström som själv har tävlat och vunnit många priser under åren. Årets andra domare är en överraskning, men minst lika mästerlig som Jonna!

Medtag kamera, dator, USB-sticka och era absolut bästa tävlingsnerver!!

Fråga gärna om ni undrar över nåt!

Jörgen o Anna (tävlingsledare)

 

Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.