Inbjudan till MSDK´s 50-årsfest FÅ LEDIGA PLATSER


Start:
2019-08-31
17:30
Slut:
2019-08-31
00:00
Ansvarig:
Lucas Jönsson
Båtförare:
Svårighetsgrad:
Maxdjup: meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Du inbjuds härmed till

MSDK´s 50-års jubileumsfest

den 31/8 kl 17:30

på Hylliekrokens Golfklubb

Kvällen börjar med mingel och spännande aktiviteter. Bar med rikt utbud finns och drinkkuponger kommer att säljas till 1969 års priser (nästan).

Därefter är det dags för mat.

Under kvällen blir det festtal tillägnad jubilaren, quiz, allsång och lotteri med fina priser.

DJ spelar hits från bland annat 1969 och dansen pågår till sent …

Du betalar endast 300:- till Swish 0723056454 eller bankkonto 6779 262 576 511 (tillhör Sanna & Stig) senast den 15/4. (Betalningen är din anmälan. Skriv vem anmälan avser samt om du inte äter kött eller eventuella allergier). Tacksamt om du också kan anmäla dig i MSDK´s kalender då vi enkelt kan sända vidare info till dig genom denna.

Ingår gör: välkomstdrink, förrätt, huvudrätt, kaffe & kaka samt 2 måltidsdryck (vin, öl eller alkoholfritt). Allt eventuellt överskott från festen tillfaller MSDK.

Varmt välkomna!

Festkommittén

Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.