Väjern, höstturen


Start:
2019-09-13
16:00
Slut:
2019-09-15
14:00
Dykledare:
Clas Rosdahl
Båtförare:
Svårighetsgrad: Medel
Maxdjup: 39 meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Hej alla dyk/fridyk vänner.

Nu är Väjern bokad även i höst.

Det är länge tills vi skall upp dit och dyka. Men det är bra att vara uter i god tid.
till er som inte varit med tidigare så kommer jag att anordna ett möte i god tid innan där vi fördelar vad var och en behöver bidra med. Mat, fika, Bilkörning etc.

Kostnaden är som vanligt 1100, som betalas in till Klubben så snart som möjligt när ni anmält er. Vi kommer att ha plats för 20 personer, dykare och fridykare.
Men jag återkommer i Augusti med mer info och ett litet möte.

Då var det dax för Väjernmötet.
Jag har bokat in oss på klubben den 14/8 mellan 19-20.
Vi kommer att fördela mat boende och körschema.

Glöm inte att betala in avgiften till klubben, 1100 kr.

Clas</p Hej alla! Väjern är väldigt populärt i år vi är 22 stycken anmälda och jag vet tyvärr inte om alla får plats, ska kolla det med Örebroarna, det är tidigare sagt att vi kan vara 20, men jag återkommer i frågan. Men oavsett så är det fullt nu. Clas Jag har varit i kontakt med Örebro och vi är välkomna alla 22. Men eftersom vi är många är det bra om så många som möjligt kan komma med på mötet på onsdag den 14 när vi fördelar mat och boende. Glöm inte att betala in avgiften. Clas

Vi bor i Örebro SDK enkla men trevliga klubbstuga alldeles vid kajkanten. Båtarna tar oss ut i skärgården runt Smögen. Olika svårighetsgrader av dykning kan uppnås från samma plats. Lämplig för fridykning.
Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.